Válassz sportot!

2019.09.15.

A legjobbiskola.hu csapatának az a célja, hogy segítsünk az iskolán kívüli rendszeres programok megtalálásában.

Keresőnkben több ezer egyesület sportolási lehetőségei közül választhattok! A helyszíneket folyamatosan bővítjük és várjuk az egyesületek jelentkezését is.

Tudom mit keresek

Tudod melyik sportot szeretnéd választani, de nem találtad még meg a megfelelő helyet? Nézz körül egyesületi keresőnkben. A kulcsszóhoz pedig írd be a kedvenc sportodat! Add meg pl. a "kard" vagy a "ritmikus gimnasztika" kifejezést és válogass akár térképen, akár városra szűrve.

Még nincs ötletem

Segítünk választani! Nyisd meg a térképes keresőnket és nézz körül a lehetséges egyesületek között.

Keress közel az iskoládhoz vagy az otthonodhoz egyesületet. Ha kiválasztasz egy helyszínt, akkor meg tudod nézni, hogy juthatsz el oda útvonaltervezéssel, így el tudod dönteni, hogy a munka-iskola-otthon hármas között útba tudod-e ejteni.

Szeretnél személyre szabott ötleteket kapni? Regisztrálj, add meg mostani iskoláidat, intézményeidet, egyesületeidet és mi javaslunk neked újabb ötleteket!

Sportolsz már? Adj ötletet a többieknek! 

Írj történetet, válaszolj kérdéseinkre!

Regisztrálj és keresd meg és tedd a kedvencek közé az egyesületedet. Válaszd az értékelést és válaszolj kérdéseinkre, írj egy jó sztorit, ami segít a többieknek is a választásban. 

Egyesületet képviselsz?

Ha megtalálod magatokat nálunk, akkor regisztrálj és igényeld az egyesületet. Ha nem szerepelsz nálunk, akkor regisztráció után vedd fel, mint új intézményt (egyesületet). Szükséged van további segítségre pl. tagtoborzáshoz? Nézd meg az erről szóló bejegyzésünket!

Még több hasznos funkció

A következő napokban folyamatosan mutatjuk be az új lehetőségeket Gyertek vissza, kövessetek minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon!

Intézményajánló

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés